Blogia
CONNECTEM'04

CURS CONNECTEM 2004

En les darreries de Septembre, comencem la recerca d´aules Disemina per les localitats corresponents a la nostra zona:

Zona 6
1-Vall D´Alba
2-Useres
3-Costur
4-Figueroles
5-La Pobla Tornesa
6-Vistabella
7-Benafigos
8-Xodos

El primer contacte amb els consistoris fou via telefònica. D´aquestes petites converses obtinguèrem les primeres dades per establir el punt d´inici de la nostra tasca posterior.

Els resultats d´aquelles primeres indagacions foren els següents:

Vall D´Alba
Costur
Figueroles
Benafigos No activades ni actives
Xodos
Vistabella

Com podem veure, totes resultaren estar inactives a espera de l´arribada de l’Internet Rural, l´instal.lació del qual estava programada entre finals de Novembre i principis de l´any vinent.

Així doncs, les millors alternatives resultaren ser Les Useres i La Pobla Tornesa. En Les Useres l‘aula es trobava en ple funcionament. Aquesta romania oberta tots els matins i les vesprades de Dimarts i Dijous. D´altra banda, La Pobla disposava d´un aula activada pero no operativa. D´aquesta manera el Curs Connectem pareixia una oportunitat perfecta per fer el tret de sortida de l´aula.

Malauradament i a expenses d´haver proposat el possible desplaçament d´aquelles persones interessades en realitzar els cursos, als pobles on finalment es desenvoluparien, l´opció fou desestimada. Tant adl´s locals com secretaris dels consistoris corresponents ens comentaven els possibles incovenients que trobariem. Per una banda l´oratge i les possibles gelades en carreteres de pobles de muntanya i per l´altra, la falta de disposició alhora de realitzar activitats fora de l´àmbit local.

Una vegada escollides les localitats on centrariem la realització del curs, ens disposàrem a fer la primera visita a les instal.lacions.

0 comentarios