Blogia
CONNECTEM'04

18 Octubre(les Useres)

Dia 18 d´octubre 2004 LES USERES

Dies abans haviem concretat una cita amb l´alcaldesa de les Useres per aquell mateix vespre. Finalment la Sra. Alcaldesa tingué que resoldre un altre compromís, de forma que fóu el secretari de l´ajuntament l´encarregat de rebre’ns. Aquest, just despres de les explicacions pertinents en tot allò que envoltava el curs: esperit, finalitat i patrocini entre d’altres, acceptà la proposta de bon grat. D´aquesta manera, les Useres seria definitivament una seu on realitzar el projecte.
Ja després de deixar els formularis d´inscripció i pactar el proper dia de trobada i recollida dels mateixos, visitarem l´aula de ma de l´agutzil. Aquesta es situava en la planta baixa de l´ajuntament. Disposava de tres ordinadors, un scanner i webcamp, a més de la corresponent línea RDSI. Romania oberta tots els matins de Dilluns a Divendres fins les tres del migdia, i també els dimarts i Dijous de cinc a set del vespre. El perfil dels usuaris habituals era: gent parada o jubilada pels matins, i xiquets pel vespre, segons ens informà l´agutzil.
Aquell mateix matí aprofitàrem per visitar l´ajuntament de la Pobla. El nostre contacte allí fóu Amèlia, adl local. Gràcies a ella poguérem assabentar-nos de la situació real de l´aula i la seua localització.
L´aula Disemina es trobava activada pero inactiva. Estava ubicada en el primer pis de la Casa de la Cultura, a esperes d´una persona que es fes responsable del seu manteniment i gestió. Llavors, la nostra feina en la Pobla seria, a més de captar alumnes per al curs, el fet de donar eixida i continuitat a l´aula.

0 comentarios